Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Västra Götaland
Parasport Västra Götaland

Premiär idag för vår nya Parasport Film - "En Film om Parasport i Västra Götaland"

En Film som vi på Västra Götalands Parasportförbund under våren 2024 tillsammans med RF-SISU VG, Mediabyrån DV, Anette Andersson Nanyoung AB och sist men INTE minst alla våra deltagande fantastiska Paraföreningar & aktiva utövare skapat för att visa på bredden av all Parasport som distriktet har att erbjuda - tack alla inblandade för ett super arbete!

Filmerna finns nu att beskåda på Västra Götalands Parasportförbunds YouTube sida Länk till annan webbplats. men också via denna sida på hemsidan Länk till annan webbplats.

Filmerna finns att kolla in både på Svenska, Svenska textad, Svenska otextad syntolkad, Svenska textad & syntolkad, Engelska otextad, Engelska textad & på Arabiska Länk till annan webbplats. - framöver hoppas vi också kunna få tag i en som kan läsa in filmen på Somaliska och så även ev få den Stödteckentolkad... mer att se fram emot framgen förhoppningsvis... men fram tills dess får ni alla avnjuta dessa varianter - sprid filmerna gärna så mycket ni vill, ju fler av oss som sprider ordet och bilderna av vad Parasporten inom VGR har att erbjuda i idrottsväg desto bättre!

 

Publicerad: 2024-07-04

Senast uppdaterad: 2024-07-04

Partners och samverkan