Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Västra Götaland
Parasport Västra Götaland

Nystartad DV med Idrottslig inriktning - "Handslaget Daglig Verksamhet"

Vad är Handslaget?

Handslaget är en nystartad daglig verksamhet i Göteborgs Stad som erbjuder praktik inom idrotten. Arbetsuppgifterna utgår från varje deltagares önskemål och förmåga samt mottagande förenings behov. Det kan till exempel handla om materialförvaltarsysslor, ledaruppdrag eller att vara assistent till idrottsföreningars arrangemangs- och pressteam. Praktiken kan ske på dagtid, kvällar eller helger.

Vill du bli en mottagande förening/verksamhet?

Mottagande förening certifieras som ”Inkluderande förening” genom utbildning av Handslaget daglig verksamhet tillsammans med Västra Götalands Parasportförbund. Varje praktik föregås av en förberedande utbildning för deltagare såväl som mottagande förening. Personal från Handslaget finns till hands under praktikuppstarten samt svarar för uppföljning och handledning under praktikperioden. I samband med praktikuppstart göra en skriftlig överenskommelse. Deltagaren är försäkrad genom Göteborgs Stad, Förvaltningen för funktionsstöd. Om det inte fungerar på arbetsplatsen kan praktiken avslutas tidigare än avtalat. Om det fungerar bra kan praktiken förlängas med en ny överenskommelse.

Certifiering

Mottagande förening certifieras som ”Inkluderande förening” av Handslaget daglig verksamhet tillsammans med Västra Götalands Parasportförbund/Göteborgs kontoret.

Låter detta som något för just er verksamhet att kolla vidare på = tag då en direktkontakt med Handslaget Ansvariga Jonas Autio:

HANDSLAGET DAGLIG VERKSAMHET Jonas Autio 031-366 57 83, 0735-69 35 41 jonas.autio@funktionsstod.goteborg.se

För mer information om Handslaget DV kolla in denna filmen + läs mer i bilagd PDF Pdf, 6.9 MB.; https://youtu.be/Cjsz_VWcDqo Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Publicerad:

Uppdaterad:

Partners och samverkan