Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Västra Götaland
Parasport Västra Götaland

Att Hyra i Pjäshallen

Pjäshallen är en av få tillgänglighetsanpassade idrottsanläggningar i Göteborg. Pjäshallen består av 1½ idrottshall i en A-hall Länk till annan webbplats. och en B-hall Länk till annan webbplats.. Uthyrningen till vardags sker genom Idrott- och Föreningsförvaltningen.

På Idrott- och Föreningförvaltningens bokningssida kan man boka Länk till annan webbplats., söka tid i A-Hallen Länk till annan webbplats., söka tid i B-Hallen Länk till annan webbplats., se vilka tider som är bokade under veckorna i A-Hallen Länk till annan webbplats. och se vilka tider som är bokade under veckorna i B-Hallen Länk till annan webbplats..

Hyr man i Pjäshallen går vi efter Idrott- och Föreningsförvaltningens taxor. KLICKA HÄR Länk till annan webbplats. för att se IoFF:s Prislista.

Idrott- och föreningsförvaltningen kan man också kontakta via telefon: 031- 368 20 00 eller via deras kontaktformulär Länk till annan webbplats.

Telefontider: Måndag 8-12 samt 13-16. Tisdag - Fredag 8-12

Besök receptionen: Måndag-torsdag: 8-16.30, fredag 8-15
Jourtelefon (kvällstid/helg): 031 - 368 22 25

Besöksadress: Nedre Kaserngården 1
Postadress: Box 114, 401 21 Göteborg

Hyr man i Pjäshallen är man skyldig att återställa och lämna hallen i ursprungligt skick. Västra Götalands Parasportförbund tilläggsdebiterar om hallen inte är återställd i ursprungligt skick, om skadegörelse eller skador på fasta eller lösa inventarier uppkommit, om hallen och omklädningsrummen ej är grovstädade, om dörrar och fönster inte är stängda och om falsk larmutryckning skett.

I önskemålen inför varje läsår september-juni har våra Paraidrottsföreningar förtur framför vanliga friskidrottsföreningar.

Önskemålen lämnas skriftligt till Västra Götalands Parasportförbund innan mars månads utgång varje år för behandling.

Dagtid hyrs Pjäshallen ut till skolor för skolidrott. Skolornas önskemål för kommande läsår skall skriftligen vara Parasport VG:s kansli tillhanda innan mars månads utgång varje år.

I Pjäshallen hyr vi ut till övriga arrangemang som mässor och utställningar en gång på våren och en gång på hösten. Önskemålen om att hyra Pjäshallen för arrangemang lämnas skriftligt till Västra Götalands Parasportförbund innan mars månads utgång varje år för behandling.

Parasport Västra Götaland har också tagit ett policy beslut att inte hyra ut Pjäshallen till festlokal där alkohol serveras.

Vi kan inte tillgodose allas önskemål men vi försöker så gott vi kan.

Har ni frågor om kommande års uthyrningen i Pjäshallen är ni välkomna att kontakta Dick Stenberg: dick.stenberg@parasport.se

Publicerad:

Uppdaterad:

Partners och samverkan